Wij zijn elke 4e zaterdag van de maand gesloten.

Gloryfy

Bij Stoks verkopen we al jaren sportbrillen van kwaliteit maar sinds dit jaar hebben we weer iets nieuws in de winkel; Gloryfy Unbreakable Eyewear.

Geproduceerd in de Oostenrijkse Alpen in het Zillertal.

Nieuw op de nederlandse markt

Gloryfy is een nieuw brillenmerk op de Nederlandse markt. De naam zegt het al, de brillen zijn onbreekbaar! Zowel het montuur als de lenzen zijn gemaakt van NBFX, een uniek en onbreekbare kunststof. Daarnaast heb je fenomenaal zicht omdat lenzen van de hoogste optische kwaliteit zijn. Hierdoor bieden de lenzen een contrastrijk en kleurecht zicht.

De collectie omvat niet alleen sportbrillen, maar ook prachtige zonnebrillen en correctie brillen. Ook deze brillen zijn gemaakt van de onbreekbare kunststof dus kunnen tegen een stootje. De pootjes zijn zelf aan te passen dus je kunt deze brillen strakker te zetten op het moment dat je wilt gaan sporten. Daarnaast bieden de brillen een perfect draagcomfort vanwege het zeer lichte gewicht van deze kunststof.

Unieke brillen

Het is mogelijk om de brillen op sterkte te bestellen, zowel enkelvoudig als multifocaal. Dus voor een sportbril op sterkte, ben je aan het goede adres! Je gelooft het pas als je deze unieke brillen voelt en ziet, dus kom snel naar onze winkel en overtuig jezelf van de kwaliteit van dit prachtige merk.

Afspraak inplannen

Gloryfy Unbreakable Eyewear

Een greep uit Onze geweldige merken!

Stoks Optiek

Stoks optiek is het adres in de regio voor exclusieve brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Ons adres

Molenstraat 38
5431 BX Cuijk
E: stoksoptiek@gmail.com
T: 0485 - 317 395

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 9:30 - 18:00
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: gesloten

Volg ons

© Copyright 2020 Stoksoptiek.nl

Website door Wux.nl